Verslag van de Dag van de Ouderen 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag van de Dag van de Ouderen 2016

Donderdag 20 oktober vierde de ouderen van Halsteren de dag van de Ouderen.

Omdat de grote zaal van “Ontmoetingscentrum de Wittenhorst” uit veiligheidsoverwegingen niet meer mag worden gebruikt, werd er uitgeweken naar de kleinere zaal 3. De 92 aanwezige ouderen zaten daar gezellig dicht bij elkaar, wat een nadeel had, nl dat er  geen ruimte was om te kunnen dansen. Toch was het erg gezellig en de handjes gingen regelmatig de lucht in..

a113388325i0005_320xDe ouderen werden deze middag verwelkomd met koffie en een huisgemaakte appelflap, die een ieder zich goed liet smaken. Daarna was het woord aan apotheker Loes van Geel, die voorlichting gaf over medicijn gebruik houdbaarheidsdatum enz.
De feestelijke noot werd deze middag verzorgd door Lucien van Wijk uit Essen, die hen vermaakte met gezellige meezingers.

Tot slot werd er nog een gratis rondje Bingo gespeeld, en kon men aanschuiven aan een Brabantse Koffietafel. Deze werd ook dit jaar weer grandioos verzorgd door de beheerder Ad Maas en zijn vrijwilligers.
De vrijwilligers van de “Activiteiten Commissie Ouderen Wittenhorst” hebben ook deze dag veel werk verzet, waarvoor het bestuur hen zeer dankbaar is.