Fietsen

Fietstochten voor 55+ van de Activiteitencommissie De Wittenhorst.

s5002117Al heel wat jaren worden er fietstochten georganiseerd door de activiteiten commissie van de Wittenhorst. Deze fietstochten zijn voor 55+ en starten begin mei en eindigen eind september.

Iedere vrijdagmiddag is de start van de fietstocht om 13.00 uur bij de Wittenhorst. De afstand die gereden wordt is rond de 40 kilometer, en er wordt eenmaal een lange pauze ingelast waar ieder op eigen kosten een consumptie kan gebruiken. De tocht eindigt tussen 17.00 uur en 17.30 uur, iedere deelnemer fietst op eigen risico mee. Ook wordt er 1 x maal in de 4 weken een grote fietstocht gereden, deze start om 09.30 uur bij de Wittenhorst en eindigt ook weer tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Er wordt onderweg ergens gepicknickt, dus iedereen neemt zijn eigen lunch mee. Deze ritten zijn zo’n 70 kilometer lang en er wordt minimaal 2 maal gepauzeerd. De ritten worden van tevoren afgesproken.s5002118

Bij slecht weer gaan de ritten niet door en wordt er voor de lange rit een nieuwe datum afgesproken. Aan deze fietstochten zijn geen kosten verbonden, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere 55+ die in goede conditie is is van harte welkom om aan deze fietstochten deel te nemen zonder enige verplichting. Men hoeft zich dus niet op te geven of aan te melden. De enige verplichting is dat men zich wel aan de verkeersregels houdt, want veiligheid staat voorop.

Zie de aktiviteiten kalender voor de data’s.

Op bijgaande foto’s wordt een impressie gegeven van de fietsclub. KLIK HIER