Viering van “De Dag van de Ouderen” 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Viering van “De Dag van de Ouderen” 2017

Ook dit jaar kan de “Activiteiten Commissie Ouderen Wittenhorst” gelukkig weer, samen met de 55 – Plussers van Halsteren en Lepelstraat,  “de Dag van de Ouderen”  vieren. Wij doen dit op donderdag 19 oktober.

De zaal gaat open om 13.00 uur. U ontvangt koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarna opening door de voorzitter ± 13.30 uur.

Dan volgt er een presentatie door Mevrouw van Vossen, diëtiste. Zij kan ons verschillende nuttige zaken vertellen

Verder wordt deze middag opgeluisterd door de heer Pieter de Kruijff. Hij verzorgt de muziek en zal ook zorgen voor diverse meezingers. In de pauze wordt u een gratis consumptie aangeboden.. We besluiten met een gratis bingo met mooie prijzen. Daarna kunt u genieten van een goed verzorgde koffietafel.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op die dag voorzien wordt van zijn natje en zijn droogje moet er van tevoren worden ingeschreven. Er wordt een tegemoetkoming in de kosten gevraagd van € 10,00.. Gelegenheid tot inschrijven en betalen is er: Op maandag 9 oktober van13.30 15.00 uur in ‘”t Weike”.

Maandag 9 oktober van 13.00  tot 16.00 uur in “de Wittenhorst”

Dinsdag 10 oktober en woensdag 11 oktober van 13.30 u. tot 15.30 uur in de Wittenhorst. U ontvangt bij inschrijving een toegangskaartje. Vergeet het niet mee te nemen op 19 oktober!

Ons advies luidt: Geef u zo snel mogelijk op want…. VOL is VOL Attentie Ingevuld formuliertje, wat u vindt in de Halsterse krant a.u.b. meebrengen